Fogunk egy lábost, beleöntjük a bort és a vizet, majd ha felforrt, beletesszük a felaprózott hagymát és a felszeletelt répákat. Sózzuk, borsozzuk, majd kb. 3 p
Fogunk egy lábost, felforraljuk benne a vizet és a bort, majd beletesszük a faldarabolt hagymát, répát és petrezselymet, valamint sózzuk, borsozzuk. Néhány perc
A megtisztított kagylókat hosszában elharmadoljuk úgy, hogy a narancssárga ikrát sértetlenül hagyjuk. Ezután a hűtőbe tesszük őket, héjukat pedig egy lábos
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 239 kcal/1002 kj adagonként
A petrezselymet, a metélő hagymát és a tárkonyt mossuk meg alaposan és aprítsuk f
A kagylókat megfőzzük, majd amelyik nem nyílt ki kidobjuk. A kagylóhúshoz keverjük a felszeletelt paprikát. A kagyló levét lefagyasztjuk, majd ha már majdnem t
Forrósítsuk fel habosra a vajat. A bort öntsük hozzá és forraljuk fel. Azokat a kagylókat, amik már kinyíltak és erős megütögetésre sem szorítják össze h
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat, öntsük le a borral, majd lefedve nagyjából 5 percen át ma
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, és pirítsuk meg benne a fokhagymát. Dobáljuk bele a kagylókat és a csilit, öntsük le a borral, majd lefedve nagyjából 5
Ugrás a lap tetejére >>