Az aiolihoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumínium
A salsa hozzávalóit összekeverjük, fűszerezzük, és tálalásig állni hagyjuk. A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik o
A főtt, forró orzót a parajjal, a paradicsommal és a fetával összeforgatjuk. Az olívaolajat, a citromlevet és a fokhagymát összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, m
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A kagylókat olajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és egy alumí
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a
A bisztróvajhoz a hozzávalókat összekeverjük, és azonnal tálalhatjuk.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala me
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük, hogy csak az egyik oldala melegítsen. Az osztrigát olajjal megkenjük, sózzuk, és alumínium tálcára tess
Az osztrigát lecsöpögtetjük, majd megszárítjuk. A rozskenyérből kiszaggatunk 20 kisebb darabot. A tejfölt krémesre keverjük, és megkenjük vele a kenyereket.
Ugrás a lap tetejére >>