A sütő 175 fokra előmelegítjük. Minden tortillából 5 cm-es kört kiszúrunk( 7,5 cm-es pogácsaszaggatóval). A lapokat tölcsér formára tekerjük, és egy fogó
Forró víz felett felverjük a tojássárgájákat, majd belefolyatjuk a felmelegített vajat, a tejszínhabot, sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval és a citrommal í
Forrósítsuk fel az olajat, a hagymát és a fokhagymát puhítsuk meg benne 3 perc alatt. Öntsük fel a fehérborral és az alaplével és keverjünk bele 1 evőkanál
Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A bort ráöntjük, a tárkonyt beleszórjuk, és felforraljuk. A k
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Az anchós-zöldcitromos vajhoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk
Aioli:
A tojások sárgáját, a fokhagymát, a sót és a borsot turmixgépben összekeverjük. Amíg a gép forog az olajat lassan belecsorgatjuk, és addig keverjük
A vinaigrette hozzávalóit turmixgépben simára keverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, é
Ugrás a lap tetejére >>