Az anchós-zöldcitromos vajhoz a hozzávalókat összekeverjük.
A grillsütő egyik oldalán a tüzet parázsra égetjük. A kagylót olívaolajjal megkenjük, sózzuk, és egy alumíniumtálcára helyezzük. A faforgácsot a parázsra dobjuk. A tálcát a grillsütő azon oldalára tesszük, ahol nincs tűz, és amikor az első füstöt meglátjuk, fedővel letakarjuk, és 10-15 percig füstöljük. A kenyérszeletek mindkét oldalát megsütjük, és megkenjük a vajjal. A kagylót a vajas pirított kenyérrel tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom