» 40 dkg zöldbab » 1 l csontleves(vagy zöldségleves) » 2-2 evőkanál olaj és liszt » só » 2 gerezd fokhagyma » 5 dkg csigatészta » 1 dl tejföl » 1 csokor petrezselyem
A zöldbabot lisztezd meg, vágd kis darabokra. Rakd forrásban lévő csont- és zöldséglevesbe.
Olajon pirítsd meg a fokhagymát, és a lisztet is, öntsd fel egy kis levesből mert lével, és miután a bab megpuhult, sűrítsd be a levest.
Szórd bele a csigatésztát, és még forrald pár percig. Ízesítsd tejföllel, apróra vágott petrezselyemmel.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom