A kagylót pároljuk meg és emeljük ki a húsát. Dolgozzuk össze a tejszínnel, a curryvel, a tabascóval, a felaprított metélőhagymával, sóval és borssal. Facs
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
Kagylókat tisztítsuk meg, és főzzük addig míg a héjak ki nem nyílnak. Főzőlevet tegyük félre.
Hagymát dinszteljük meg vajban, adjuk hozzá a fokhagymát,
Átöblítjük és megtisztítjuk a kagylókat. A fésűkagylót 1-2 percig pároljuk a borban, majd hozzákeverjük a kagylókat és addig főzzük, amíg kinyílnak. Ez
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
A mártás hozzávalóit összekeverjük, és félretesszük. A fűszereket, a lisztet, a sütőport összekeverjük, és a felét egy másik tálba áttesszük. A másod
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul.
Egy tál vízbe tegyük félre a kagylókat.
Forrósítsunk olajat, tegyük bele a fokhagymát, chilit, és pirítsuk 2 percig. Tegyük hozzá a paradicsomot és az oreg
Ugrás a lap tetejére >>