Egy lábosba öntjük a bort, majd beletesszük az összepréselt fokhagymákat és a kagylókat. Így addig főzzük, amíg a kagylók kinyílnak, majd a felső héjukat
Egy turmixba tesszük a kétszersültet, a pisztáciát, a petrezselymet és a bazsalikomot, majd az egészet összeturmixoljuk. Ezután olajban és borban megpirítjuk a
A szalonnát, a vajat, a hagymát, a fokhagymát és a szárított fűszereket egy serpenyőben megfuttatjuk. beletesszük a lisztet és a tejszínt, és pároljuk. A kag
A kagylókat az olívaolajjal, a fokhagymával, a sóval és a borssal összekeverjük. A pizzalapon az articsókaszívet, és a kaliforniai paprikát elrendezzük. A kag
A felaprított fokhagymát olajban megpirítjuk, majd hozzákeverjük a mustárt, és felöntjük a borral. Ezután beletesszük a kagylókat, és addig főzzük őket, a
Egy lábosba tesszük a tejszínt, a bort és az összepréselt fokhagymát, majd beletesszük a kagylókat, és puhára főzzük. Forrás után a felcsíkozott zöldség
Készítsük elő a parazsat. Alumínium tálcában keverjük össze az újhagymát, a vajat, a fokhagymát, a citromhéjat-és levet, a csilit, a sót és a borsot. Tegy
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 542 kcal/2271 kj adagonként
A vöröshagymákat pucoljuk meg, és tegyük egy lábasba. Öntsük hozzá a vizet, a bor
Ugrás a lap tetejére >>