A kagylókat vízben sikáljuk meg. A mogyoróhagymát aprítsuk fel, a vöröshagymát vágjuk kockára. A póréhagymát szeleteljük fel. Hevítsük fel az olívaolaja
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A kagylókat rétegben a deszkára fektetjük. A vajat a rákok
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A kagylókat az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
A kagylót megmossuk, és sós vízben elkezdjük főzni. Hozzáadjuk a babérlevelet, ráöntjük a bort, és lefedve főzzük. Amikor a kagylók kinyíltak, eltávolít
A levesporból a dobozán látható leírás szerint burgonyalevest főzünk, és a csirkehúsleves helyett fele-fele arányban száraz fehérbort és tejszínt öntünk.
Az olívaolajat egy nagy paellafőzőbe, vagy nagy serpenyőbe megforrósítjuk. A hagymást, a paprikát, a fokhagymát közepes lángon 5 percig pároljuk. A babérleve
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A spárgát egy tálba tesszük, olívaolajjal megspricceljük, összekeverjük, hogy az olajjal jól bevonja. A spárgát egy tepsi
Fogunk egy tálat, beleöntjük a bort, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a felkarikázott hagymát és a felaprózott zellert. Ebbe tesszük bele a kagyló
Ugrás a lap tetejére >>