» 60 ml bazsalikom- vagy rukkolapesto » 60 ml extraszűz olívaolaj » 4 vékony szelekre vágott, bivalytejből készült » mozzarellagolyó » 2 vékony szeletekre vágott paradicsom » 2 vékony szeletekre vágott fokhagyma » 1 szeletelt, közepes padlizsán » 1 kis csokor rukkola » só és frissen őrölt fekete bors » ropogós kenyér a tálaláshoz
A sütőt melegítsük elő 230 fokra. Keverjük össze az olajat és a fokhagymát. a padlizsánszeleteket tegyük egy tepsibe, locsoljuk meg az olajos, fokhagymás keverékkel és sózzuk, borsozzuk. a padlizsánokat kb 20 percig süssük, amíg meg nem puhulnak. Tegyük a padlizsánokat 4 tányérra, tegyük rá a mozzarellaszeleteket, a rukkolát, és a paradicsomszeleteket. A tetejét egy általunk választott pestóval locsoljuk meg. Ropogós kenyérszeletekkel tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom