Az olajat egy serpenyőbe tesszük, és a fokhagymát és a hagymát 4 perc alatt üvegesre pirítjuk. A szakért, a mirint és a rizsecetet beletesszük és felforraljuk
A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a mustárt, és a tejszínt. Habverővel keverve addig főzzük, amíg besűrűsödik. A kagylót 8 ki
A mézet lábosba tesszük, melegíteni kezdjük, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, a szójaszószt, sózzuk. Eközben a kagylókat is megsütjük egy másik
A bort, a citromlevet, a tárkonyt felforraljuk, majd belekeverjük a tejszínt, és a dijoni mustárt. Habverővel kevergetve addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Többször alaposan megtisztítjuk hideg vízzel, majd a zöldségeket is megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk. Egy nagy méretű edénybe olívaolajat öntünk é
A laksakrém hozzávalóit turmixgépben simára keverjük. A leveshez egy lábosban 2 evőkanál olajat felforrósítunk, és a rákpáncélokat és fejeket élén rózs
Főzzük meg a kagylókat borral és a hagyma felével, míg a kagylók ki nem nyílnak.
Főzőlevet tegyük félre. A kagylók héját szedjük le. Főzőlevet forralj
A felkarikázott újhagymát a vajon megpirítjuk, majd beleszórjuk a tárkonyt, és hozzáadjuk az elfelezett kagylókat. Így kb. 5-7 perc alatt áttetszővé főzzük
Ugrás a lap tetejére >>