Szalonnát kiolvasztjuk, zsírjában megpároljuk a hagymát, megpaprikázzuk, felengedjük kevés vízzel, beletesszük a felkockázott marhahúst, lepirítjuk, megsózz
Csirkét sóval, borssal fűszerezzük, tűzálló tálban a vajra téve 1 órát sütjük. Zellert megreszeljük, összevegyítjük a reszelt uborkával és hámozott al
A húsokat többször egymás után ledaráljuk, majd fűszerezzük. A fokhagymát összepréseljük, 4 evőkanál vizet adunk hozzá, és a húsokhoz öntjük. Összegy
Kaviárhoz keverjük a tejbe áztatott, kinyomkodott zsemlét, hozzáadjuk az olajat, és ezzel majonézszerű masszát nyerünk. Belekeverjük a citromlevet, majd pirít
Összevágott káposztát 1 kanál zsírban puhára pároljuk. Rizst kevés zsírban megpirítjuk, vízzel felengedjük, ízesítjük és puhára főzzük.
Darált hús
Nagy fazekat kikenünk zsírral, és megszórjuk paprikás liszttel. Először káposztát teszünk, erre a tölteléket, káposzta, malac fark, füstölt hús és a tete
Lábast kikenünk fokhagymával, megmelegítjük benne a zsírt, és ebbe megpároljuk a cikkekre vágott paprikát és a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a szelet
Kukoricadarát egy kissé sós, fövő vízbe öntjük, hozzáadjuk a vaj kétharmadát, és kevergetve 20 percig főzzük. Tepsit kikenünk vajjal, beleöntjük a kukori
Ugrás a lap tetejére >>