A babot sós vízben 5 percig főzzük. A levéből 3 dl-t kimerünk, és félretesszük. A padlizsánt meghámozzuk és felszeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk, maj
A fagyasztott zöldségeket olvasszuk ki és szűrjük le. A burgonyákat pedig hámozzuk meg és kockázzuk fel.
Az olajon az összevágott hagymát üvegesre pároljuk
A borsót előre beáztatjuk, majd megfőzzük. A hagymát felaprózzuk, és megpirítjuk. A birkahúst és a csirkét apró darabokra vágjuk, a hagymához adjuk, majd h
A hagymát felaprítjuk, és olajon megsütjük majd rátesszük a felkockázott húst, és a petrezselyemmel együtt megsütjük. Rászórjuk a lisztet és a babérlevel
A csicseriborsót előző éjszaka beáztatjuk, majd alaposan átöblítjük. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk, kimagozzuk és felkockázzuk. A
A csicseriborsót átöblítjük és leszűrjük, a brokkolit pedig rózsáira szedjük.
Az olívaolajon süssük át az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a
Kenjük be a szelet húsokat az olvasztott vajjal. Grillezzük meg a húsokat, majd szórjuk meg kis sóval, pirospaprikával, valamint locsoljuk meg a citrom levével.
Pirítsuk meg a kömény- és koriandermagokat, majd zuzzuk simára őket egy mozsárban. Tegyük a port egy tálba, és keverjük össze a citromok levével és reszelt
Ugrás a lap tetejére >>