A bor
sót előre beáztatjuk, majd megfőzzük. A
hagymát felaprózzuk, és megpirítjuk. A birkahúst és a csirkét apró darabokra vágjuk, a
hagymához adjuk, majd hozzáöntjük a vörösbort, és megpároljuk. Közben a
cukkinit és a
paradicsomot megtisztítjuk, felkarikázzuk, majd ezt is a húshoz adjuk.
sóval,
borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a
paradicsompürét. Közben a
kuszkuszgrízt a húslevesbe tesszük, húsz percig így hagyjuk, majd szűrőbe tesszük, amelyet a hús te
tejére tudunk tenni. Ha mindkettő megpárolódott a grízhez olajat teszünk, majd tálra tesszük, mellé rakjuk a zöldbor
sót, végül a húsos ragut is hozzáadjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>