A
paradicsomokat tegyük egy pillanatra lobogó
vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és vágjuk kockákra.
A megtisztított és felkockázott húst fűszerezzük
sóval, valamint
borssal és fél óráig hagyjuk pihenni.
A
spárgát blansírozzuk
sós
vízben, majd szűrjük le. A
gombát pedig 5 perc alatt futtassuk meg a
vajon.
A húst 20 perc alatt süssük meg az olajon, majd keverjük hozzá az összevágott
hagymát és pároljuk 5 percig. Ezután dolgozzuk hozzá a
lisztet, a levest, a
paradicsompürét, a zúzott
fokhagymát és a
paradicsomot. Főzzük fel és takarékon pároljuk 1,5 óráig. Közben
sóval és
borssal ízesítsük. Ezután szűrjük le, a zafthoz pedig keverjünk 1 deci marhahúslevest és ezt a keveréket öntsük a húsra, a
gombára, valamint a
spárgára. A metélő
hagymával szórjuk meg.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>