A babot sós vízben 5 percig főzzük. A levéből 3 dl-t kimerünk, és félretesszük. A padlizsánt meghámozzuk és felszeleteljük. A fokhagymát összezúzzuk, majd a sóval és borssal együtt a báránycombba dörzsöljük. A combot egy tepsibe tesszük, köré rendezzük a felszeletelt burgonyát, a padlizsánt és a zöldbabot. sóval, borssal és paprikával megszórjuk, majd a bab félretett levével felengedjük. A hagymát felkarikázzuk, és a húsra rendezzük. A paradicsomot félbevágjuk, levét a tetejére nyomjuk, majd megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom