A bordát és a csirkét feldaraboljuk. Először a bárányt sütjük meg, majd a csirkét. A
fokhagymát összezúzzuk, a
hagymát felaprítjuk, majd a visszamaradt zsiradékban megsütjük. Utána a húsokkal együtt kuktába tesszük,
sóval,
borssal és
paprikával ízesítjük. 5 dl
vízzel felengedjük, majd lefedve 1 órán át főzzük. Utána a csirkét kiemeljük, és 2,5 dl vizet kimerünk.
A bárányra tesszük a 6 részre vágott
káposztát, a
sárgarépát, zöld
paprikát, zöldbor
sót, majd a te
tejére a csirkét, és még 15-25 percig főzzük.
A kimert levet felforraljuk,
sóval ízesítjük, és hozzáadjuk a búzadarát. Sűrűre főzzük, majd egy tál közepére merjük, és a zöldségekkel és hússal körülrakjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>