Kompót:
Tegyük egy lábosba a vizet, a cukrot, a citromlevet, a fahéjat, a kardamomot, a csillagánizst, a borsot, a szegfűszeget, a citromhéjat, és forraljuk fel.
Salsához hámozzuk meg az avokádót, uborkát, mangót, és daraboljuk fel. Keverjük össze a felaprított hagymával és chiliszósszal. Tegyük a hűtőbe.
Vágjuk
Melegítsük elő a grillsütőt.
Keverjük össze a vajat, a korianderzöldet, a csilit, a lime-levet, a borsot, és jól keverjük össze. Kenjük a vajat a kukorcacs
Szirup:
Keverjük össze a lime-levet, a pálmacukrot, a gyömbért, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük 5 percig. Szűrjük át. Melegítsük el
Olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a fokhagymát. Vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a citromlevet és a chiliszószt, majd keverjük össze.
Szórjunk egy kisebb fém
Melegítsük elő a grillsütőt. Szórjuk rá a kősót, és tegyük rá az osztrigát. Keverjük össze a pancettát, a mogyoróhagymát és a csilit, majd szórjuk rá
Málnasörbet:
Forraljuk fel a vizet a cukorral, majd húzzuk le a tűzről, és hagyjuk kihűlni. Robotgépben keverjük össze a málnát és a citromlevet, majd szűr
A padlizsánokat vágjuk hosszában félbe, és vagdossuk be a húsát. Sózzuk be, és hagyjuk 30 percig állni.
Mártás:
Keverjük össze a dashi alaplevet, a misok
Ugrás a lap tetejére >>