Rakjuk a húst egy lapos edénybe, öntsük rá az olajat, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel. Dörzsöljük be vele a húst, majd tegyük a hűtőbe.
A cukkinit sze
Olvasszuk fel a vajat és keverjük bele a felszeletelt mogyoróhagymát. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá az apróra vágott metélőhagymát és petrezselymet, m
Szár helyén vágjuk ki a paradicsomot, hogy beletehessük az olajat, sót, borsot, kakukkfüvet és babért. Tegyük a grillre és süssük 15 percig.
Kenjük be citromlével és pár perce dobjuk forrásban lévő vízbe a gombafejeket. Adjuk hozzá az olvasztott vajhoz a sajtot és a prézlit, majd a pirospaprikát. F
Gombát nyársra húzzuk és a parázs felett megsütjük. Sóval megpergetjük, és tálaljuk.
Klopfoljuk ki a húst, dörzsöljük be egy kis olajjal, majd szórjuk meg oregánóval és citromborssal. Tegyük egy rétegben tálcára. Rakjuk a hűtőbe.
Szuvlakiho
Melegítsük elő a grillsütőt. Keverjük össze a kókuszkrémet, a barna cukrot, és a rumot egy lábosban, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzz
Csokoládémártás:
Keverjük össze a tejszínt, a csilit, a fahéjat egy lábosban, és forraljuk fel, majd főzzük 5 percig. Szűrjük le, és dobjuk ki a szilárd
Ugrás a lap tetejére >>