A csirkemellet kockázzuk fel, és forgassuk az ananászlébe. Adjuk hozzá a kókusztejet, az olívaolajat, a koriandert, az összevágott fokhagymát és a zöldcitrom
Páclé:
Keverjük össze a zöldcitromok levét, a halszószt, a cukrot, a csiliszószt, az olajat, az ázsiai citromfüvet, és az apróra vágott koriandert. Pácolju
Mártás:
Keverjük össze a shoyut, a sakét, a mirint és a cukrot. Kis lángon forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és főzzük, amíg besűrűsödik. Tegyük
A húst vágjuk kockára, a bográcsot kenjük ki zsírral, tegyük bele a húst, és a karikára vágott hagymát. A húst pirítsuk a tűzön fehéredésig, és öntsü
Tálkában keverjük össze a curryt, olívaolajat, sót és a chilit. Dörzsöljük be vele a hússzeleteket. Tegyük a csatnit egy tálba.
Készítsük elő a grills
A húst a bőrös oldalával lefelé kerüljön egy lapos edénybe. Keverjük össze a bárány hozzávalóit, kanalazzuk a húsra, és pácoljuk a hűtőbe pár órán
Húst ujjnyi vékony szeletekre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát karikára szeleteljük. Paradicsomot felkockázzuk, zöldpaprikát csíkokra vágjuk. S
Készítsük elő a tüzet a grillsütőben. A nyársakra felváltva húzzuk fel a kagylót, az olajbogyót és a szalonnát. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg bazsali
Ugrás a lap tetejére >>