Birkacombot feldaraboljuk. Vöröshagymát felkockázzuk, fokhagymát péppé zúzzuk. Káposztát legyaluljuk, zöldpaprikát felkarikázzuk. Paradicsomot felszeleteljü
Halakat mélyen vágjuk be mindkét oldalon. Olajozzuk be, helyezzük a rostélyra, és süssük meg mindkét oldalát. Ezután szórjunk a parázsra kaporszálakat és s
Keverjük össze a sót, borsot, hagymaport és a paprikát, majd szórjuk meg vele a húst. Vágjuk le a kenyér héját, majd a szeljük a kenyeret ujjnyi szeletekre,
Tűzzük a nyársakra a gyümölcsöket felváltva, mártsuk a jó sűrű cukorszirupba és tartsuk a parázsba. Így a gyümölcsök körül karamella fog képződni.
Szúrjuk rá a halat a nyársakra. Keverjük össze az olajat, a citromlevet, az oregánót és a fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk. Forgassuk meg a pácban a nyársakat, f
Halakat beirdaljuk, felhúzzuk a nyársra a szalonnával együtt. Parázs fölé tesszük és megsütjük. Hagymát is ehetünk hozzá.
Rákok fejét vágjuk le, majd húzzuk nyársra váltogatva 2-3 rákot, lila hagymát és kagylót. Kenjük meg olvasztott vajjal. Készítsük el a rizst.
Készítsük
Kibelezzük a varjúkat, levágjuk a fejüket és lábukat. Ráhúzzuk a nyársra, mellé a szalonnát, besózzuk és ropogósra sütjük.
Ugrás a lap tetejére >>