Húzzuk le a vesékről a vékony bőrt és a felesleges zsírt. Hasítsuk ketté a veséket, anélkül, hogy elválasztanánk őket. Húzzuk a nyársra, kenjük be olajj
Helyezzük a combot a nyársra. Fűszerezzük be, kenjük meg olajjal, és ha a bőre már ropogós, locsoljuk meg ecettel. Később locsoljuk meg a serpenyőben összegy
Keverjük össze a puha vajat, a fűszerekkel, citromlével és mustárral. Töltsük meg a keverék felével a csirkét, a maradékkal kenjük be a csirkét kívül. Fű
Kockázzuk fel a húst, paprikát, hagymát, paradicsomot, burgonyát. Húzzuk a nyársra felváltva, kenjük be olajjal és süssük 10 percig. Sütés után fűszerezz
Készítsük elő a tüzet a grillsütőben. A nyársra felváltva húzzuk fel a halat, a gombát, és a szalonnát. Sózzuk, borsozzuk, majd szórjuk meg petrezselyemmel
Szórjuk meg a halszeleteket oregánós fűszersóval. Keverjük össze a chilit és az olajat.
Rakjuk a felszeletelt paprikát, illetve paradicsomot hőálló tálba.
Páclé:
Keverjük össze a hozzávalókat. A halat kockázzuk fel, majd tegyük a páclébe. Hagyjuk állni a hűtőben 30 percig, majd húzzuk nyársakra, és süssük
Keverjük össze egy tálban az olajat, a narancslevet, a fahéjat, a koriandert és a Cayenne-borsot. Sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a halat, és jól forgassuk össze
Ugrás a lap tetejére >>