Hússzeleteket sózzuk be. Keverjük össze a zsemlemorzsát a többi hozzávalóval, kenjük szét a húson, és nyomkodjuk bele. Csavarjuk fel a húst, és kössük ös
Hagyjuk a kolbászt füzérben, rakjuk egy lábasba, és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Pároljuk meg, vegyük le a tűzről, és addig hagyjuk állni, míg a k
Keverjük össze a húspogácsa hozzávalóit. Gyúrjuk homogén állagúra. Tegyük a hűtőbe 30 percre, majd formáljunk belőle pogácsákat. A tésztát dobjuk forr
Csirke mellét nyissuk szét. Keverjük össze a sót, borsot, citromlevet és a fokhagymát, majd dörzsöljük a csirke felvágott részébe. Hagyjuk egy kicsit állni,
A salátáthoz tegyük egy tálba a paradicsomot, a citromot, a lilahagymát, a petrezselymet és a koriandert. Egy másik tálban és a keverjük össze az ecetet, a mu
Csíkozzuk fel a húst. Hagyjuk 1 napon keresztül egy edényben, zúzott fokhagymával, gyömbérrel, szójaszósszal, cukorral, fehérborral álló pácban. Tekerjük a
Bőrözzük le a húst, majd nyárssal szurkáljuk meg. Sózzuk meg egy kicsit.
Keverjünk a joghurthoz 4 ek. tandoori-szószt. Dörzsöljük be vele a húst, majd tegy
Tegyük a húst üvegedénybe. Keverjük össze a joghurtot és a tandoori pasztát, és öntsük a húsra. 1 órán át pácoltjuk a hűtőben.
Készítsük el a piláf
Ugrás a lap tetejére >>