Banánt héjában sütjük, rostélyon vagy fóliába csomagolva a parázson. Akkor jó, ha a héja már fekete. Ekkor hosszában kettévágjuk, cukrozzuk, és akár egy
Ne hámozzuk meg, nehogy a belseje kiszáradjon, csomagoljuk alufóliába és hagyjuk a parázson sülni 30 percig.
Úgy is készíthetjük, hogy meghámozzuk, bekenjü
Tisztítsuk meg a kukoricacsőt. Kenjük be olvasztott vajjal. Tegyük a grillre és süssük 20 percig, közben forgassuk, és kenjük többször be olajjal. Csak ha ké
Nyársakat vágunk, ráhúzzuk a szalonnát, és megsütjük. Kenyérrel és hagymakarikákkal tálaljuk.
Keverjük össze a hagymát, az olajat, a petrezselymet, a fűszerpaprikát, a római köményt és a cayenne-borsot. Adjuk hozzá a májat és a szalonnát. Keverjük ö
Vágjuk le a szardíniák fejét és farkát, belezzük ki, és húzzuk ki a gerincüket.
Készítsük el a chermoulát. Aprítsuk durvára a mentát és a koriandert.
Töröljük le a szardíniát, és szúrjuk a nyársakra. Olajozzuk és borsozzuk be. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét oldalát 3 percig.
A csirke melleket szeletekre vágjuk majd klopfolás nélkül besózzuk.Egy edénybe 3dl olívaolajat öntünk és beletesszük a fűszereket és a fokhagymát össze zú
Ugrás a lap tetejére >>