Keverjük össze a növényi olajat, a szójaszószt, a tamarinduszpasztát, a citromfüvet, a fokhagymát, a római köményt, a koriandert, a lime-levet, a barna cukrot
Pároljuk meg a rizst, keverjük bele a szezámmagot, és melegítsük fel. Dörzsöljük be olajjal és szórjuk meg fűszerkeverékkel a lazacszeleteket, majd lefedve 2
Húst borsozzuk be, majd tegyük félre.
Rakjuk a lágy vajat egy tálba, és keverjük el fakanállal. Adjuk hozzá a tormakrémet, petrezselymet és a mustárt. Alapo
Szitáljuk a lisztet, sütőport és a sót egy tálba. Keverjük ki a tejet és a tojást a tormakrémmel és a bazsalikommal. Öntsük a liszthez, és keverjük össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom