Vágjuk a húst 1-2 cm vastag szeletekre, majd ugyanígy a szalámit is, és végül felezzük el. Uborkát vágjuk kis darabokra. Váltakozva szúrjuk a nyársra. Addig
Keverjük össze a joghurtot, az olajat, a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért, a garam masalát, a fűszerpaprikát, a római köményt és a Cayenne-borsot. Adjuk hoz
Szójuk meg a húst húspuhítóval, és hagyjuk szobahőmérsékleten állni 20 percig.
Vágjuk a kenyeret ujjnyi vastag szeletre. Keverjük össze a fokhagymás vaj h
Vágjuk a húst 2-3 cm vastag szeletekre. Vágjuk a citromfüvet nagyon apró darabokra, majd aprítsuk össze finomra. Fokhagymagerezdeket vágjuk apróra. Keverjük ös
Szedjük ki a szilva magját. Vágjuk hosszában szeletekre a sonkát. Csavarjunk be minden szilvát egy darab sonkába. Húzzuk nyársra őket. Addig süssük, míg ropo
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom