» 1 1/2 kg kicsontozott tarja » 1 csésze teriyaki pác » 1/2 kg meghámozott, felkockázott burgonya » 1/2 kg meghámozott, felkockázott édesburgonya » 1 tk. frissen felaprított chilipaprika » 1 1/2 csésze vörösboros-fokhagymás páclé » beáztatott bambusznyársak
Vágjuk a húst dobókockányi darabokra. Öntsük rájuk a páclevet, majd fedjük le és rakjuk a hűtőbe 12 órára.
Forrásban lévő vízben főzzük meg együtt a burgonyát és az édesburgonyát. Szűrjük le, és törjük össze. Adjuk hozzá a vajat és a chilit, és keverjük össze. Öntsük hozzá a vörösboros pác felét, és keverjük össze.
Készítsük elő a grillsütőt. Tegyük a nyársakra húzott húst a rácsra, és a páccal kenegetve süssük 15 percig.
Tálaláshoz halmozzunk tányérra burgonyapürét, majd mellé a nyársakat. Salátával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom