» 45 dkg olasz hosszúmetélt (linguine) » 8 szardellafilé lecsúrgatva » 2 evőkanál sózott kapribogyó, jól leöblítve és lecsúrgatva » 5 evőkanál fokhagymával ízesített olívaolaj » só, őrölt fekete bors
A tésztát sós vízben főzzük ki a csomagoláson leírtak szerint. A szardellafilét kockázzuk apróra egy kis lábasban, és adjuk hozzá az olajat és kevés borsot. Pároljuk kb. 5 percig alacsony hőfokon, időnként megkavarva amíg a hal szét nem esik. A tésztát a leszűrés után a kapribogyóval, a szardellával és az olajjal keverjük össze. sózzuk- borsozzuk és előmelegített tányéron tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom