» Pác: » 3/4 csésze natúr joghurt » 1/4 csésze extra szűz olívaolaj » 1 kis fej hagyma, finomra aprítva » 3 gerezd fokhagyma, zúzva » 1 gyömbér, finomra reszelve » 2-2 tk. garam masala, erős fűszerpaprika és őrölt kömény » 1,5 tk. őrölt Cayenne-bors » 1 tk. só » fél tk. cslilpor » 2 kicsontozott sertéshús, kockára vágva » 2 ek. extra szűz olívaolaj » pita
Keverjük össze a joghurtot, az olajat, a hagymát, a fokhagymát, a gyömbért, a garam masalát, a fűszerpaprikát, a római köményt és a Cayenne-borsot. Adjuk hozzá a húst, és keverjük össze. Tegyük 4 órára a hűtőbe.
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Húzzuk nyársakra a húst, és grillezzük meg őket. A pitát kenjük meg olajjal, és grillezzük kicsit meg. A nyársakat forrón tálaljuk a pitával.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 10-12 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom