Szójuk meg a húst húspuhítóval, és hagyjuk szobahőmérsékleten állni 20 percig.
Vágjuk a kenyeret ujjnyi vastag szeletre. Keverjük össze a
fokhagymás
vaj hozzávalóit, majd kenjük meg vele a szeletek mindkét oldalát.
Készítsük elő a grillsütőt, olajozzuk be a
rácsokat. Kenjük meg a hússzeletek mindkét oldalát barbecue-mártással, és tegyük a grill legmelegebb pontjára. Pirítsuk meg.
Kenjük meg a hús egyik oldalát mártással, majd fektessük a grillre. Süssük meg.
Sütés végén kerüljön a grillsütőre a
fokhagymás kenyér. Pirítsuk meg mindkét oldalát. A húst egy-egy szelet kenyéren tálaljuk, a te
tejére tegyünk egy kis mangó csatnit.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>