Csirke mellét nyissuk szét. Keverjük össze a
sót,
borsot,
citromlevet és a
fokhagymát, majd dörzsöljük a csirke felvágott részébe. Hagyjuk egy kicsit állni, és kenjük meg a páccal.
A mellével lefelé állítsuk össze a csirkét, tűzzük össze hústűkkel. Helyezzük egy lapos tálra a mellével lefelé. Rakjunk rá egy fémlapot, és így tegyük a hűtőbe 1 órára.
Készítsük elő a grillsütőt kétzónás sütésre. Olajozzuk be a
rácsokat. Rakjuk a csirkét a melegebb részre, rakjuk rá a nehezéket is, és süssük 10 percig. Fordítsuk meg a csirkét. Kenjük meg a páccal, és süssük meg a csirkét.
Grillezzünk gyümölcsöket, és a húst vágjuk ujjnyi szeletekre.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>