A paradicsomszószt dolgozzuk össze 2 teáskanál oregánóval, egy teáskanál bazsalikommal és ízlés szerint sóval.
Süssük meg a szalámit egy serpenyőben és öntsük le a zaftját, majd dolgozzuk össze a felvágott hagymával, sajttal, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel és a megmaradt oregánóval, bazsalikommal.
Klopfoljuk ki kissé a húst és vágjuk csíkokra, majd halmozzuk rá a szalámis masszát. Göngyöljük fel, rögzítsük és rakjuk párolóedénybe, a végén pedig kanalazzuk rá a paradicsomszószt. Helyezzünk rá fedőt és takarékon 6-8 óra alatt készre pároljuk. Tálaláskor szeljük fel a húst és kanalazzuk rá a szószt.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom