Megpucoljuk a halat, nyársra húzzuk a szalonnával együtt. A nyársat a parázs mellé, a földbe szúrjuk és pirosra sütjük. Végén fűszerezzük.
Tegyük egy serpenyőbe a koriandert és a köménymagot. 1 percig forrósítsuk, majd vegyük le a tűzről, és szórjuk a turmixgépbe. Adjuk hozzá az apróra vágott
Keverjük össze a hozzávalókat a húspogácsához, és gyúrjuk össze. Tegyük a hűtőszekrénybe 30 percre. Formáljunk belőle 14 lapos tenyérnyi átmérőjű pog
A sütendő darabokat felszeleteljük. Először felhúzzuk az egyiket, utána krumplit, fél hagymát, és ezt még egyszer. Parázs fölé rakjuk és a lecsöpögő zs
Tegyük a húst egy acéltepsibe. Keverjük össze a narancslevet, mézet, fűszerkeveréket, szójaszószt és a szegfűborsot, ez lesz a páclé. Öntsük a húsra, maj
Juhot kitömjük félbe vágott jonatánalmákkal, majd felhúzzuk a nyársra. Elhelyezzük a parázs főlé, sütés közben forgatjuk, fűszerezzük és zsírral locsol
Készítsük el a chermoulát. Aprítsuk durvára a koriandert és a mentát. Olívaolaj kivételével dobjuk az összes hozzávaló a turmixgépbe, majd adjuk hozzá az
Nyissuk ki a kagylókat élénk tűz fölött. Távolítsuk le a héjakat. Tekerjük be mindegyiket egy szelet szalonnába, és tűzzük fel a nyársakra. Süssük 5 per
Ugrás a lap tetejére >>