» 3-4 szelet tengeri halfilé » oregánós fűszersó » 1 tk. frissen aprított chili » 1 ek. olívaolaj » Forró csatnisaláta: » 1 piros egy 1 zöld húsú paprika hosszában felvágva, kimagozva, majd vékony csíkokra szelve » 3 közepes paradicsom negyedbe, majd félbevágva » 30 dkg zöldparadicsom-mártás » 12 kimagozott fekete olajbogyó
Szórjuk meg a halszeleteket oregánós fűszersóval. Keverjük össze a chilit és az olajat.
Rakjuk a felszeletelt paprikát, illetve paradicsomot hőálló tálba.
Készítsük elő a grillsütőt, olajozzuk be a rácsokat. Sorjázzuk a paprikacsíkokat és a paradicsomot sütőlapra, és süssük 3 percig, majd rakjuk vissza a tálba. Keverjünk hozzá ízlés szerint szószt, és adjuk hozzá az olajbogyót.
Olajozzuk be a sütőlap tiszta oldalát. Kenjük meg a halszeleteket chilis olajjal, és süssük 4-5 percig, közben kenegessük olajjal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom