Kompót:
Tegyük egy lábosba a vizet, a cukrot, a citromlevet, a fahéjat, a kardamomot, a csillagánizst, a borsot, a szegfűszeget, a citromhéjat, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, adjuk hozzá az aszalt gyümölcsöket, és főzzük, amíg megpuhulnak. Hagyjuk kicsit kihűlni.
A grillsütőt melegítsük elő. Kenjük meg a sajtokat olajjal, és süssük meg őket a grillsütőn. Forrón tálaljuk a kompóttal.
Előkészület: 15 perc.
Sütési, főzési idő: 15-20 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom