» 1-2 csésze kősó » 24 osztriga az alsó kagylóhéjban » 180 g pancetta finomra kockázva » 1 lila hagyma, felkockázva » 1 nagy piros csili, kimagozva és finomra vágva » 3 ek. Worcester-szósz » 2 ek. ketchup » 1 ek. frissen facsart citromlé » frissen őrölt fekete bors » 1 szál újhagyma, vékonyan felszeletelve
Melegítsük elő a grillsütőt. Szórjuk rá a kősót, és tegyük rá az osztrigát. Keverjük össze a pancettát, a mogyoróhagymát és a csilit, majd szórjuk rá az osztrigákra. Egy edényben keverjük össze a Worcester-szószt, a ketchupot és a citormlevet. kanalazzuk az osztigákra, és szórjuk meg őket frissen reszelt borssal. Grillezzük őket 4-5 percig. Melegen tálaljuk.
Előkészület: 10 perc.
Sütési idő: 45 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom