» 9 dkg liszt » 4 dkg sütőporos liszt » 3 dkg zabpehely » 2 kk. sütőpor » 6 dkg világos barnacukor » 6 dkg porcukor » 1 tojás » 1 kk. vaníliaeszencia » 3 ek. napraforgóolaj » 4 dkg brazil dió, felaprítva » 10 dkg félédes csokoládéchips, feldarabolva
Egy tálban a lisztekhez keverjük a sütőport, a zabpelyhet, a cukrokat, a tojást és az eszenciát. Ezután fokozatosan az olajat is beleforgatjuk a dióval és a csokichipssel együtt. A masszából 12-15 golyót formálunk, majd sütőpapírra tesszük, és kilapítjuk őket. Így előmelegített sütőben, közepes fokozaton kb. 12 percig sütjük, majd kínálhatjuk is.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom