» 60 dkg busafilé » fél vöröshagyma » 1 csok. petrezselyem » 2 evők.olaj » 2-2 zsemle és tojás » 3 evők. zsemlemorzsa » só és őrölt fekete bors » 1 kisk. pirospaprika » olaj
A busát megtisztítjuk, lebőrözzük, amennyire lehet kiszálkázzuk és ledaráljuk.
A hagymát a petrezselyemmel az olajon megpároljuk. A vízben megázott zsemléket kifacsarjuk és összedolgozzuk a hallal, amelyet sóval, borssal és pirospaprikával ízesítünk. A petrezselymes hagymát is beledolgozzuk. Ebből fasírt szerű gombócokat képzünk és olajban aranybarnára pirítjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom