Babot előző este vízbe áztatjuk. Bárányhúst feldaraboljuk, szalonnát felkockázzuk. Répát karikára vágjuk. Vöröshagymát vékony szeletekre karikázzuk. Pet
Bográcsunkba 2dl olajra odatesszük a hagymát pirulni közben össze kockázzuk a marhalábszárat. Ha a hagyma megpirult akkor beletesszük a fűszereket és a husit.
A húst vágjuk kockára, a bográcsot kenjük ki zsírral, tegyük bele a húst, és a karikára vágott hagymát. A húst pirítsuk a tűzön fehéredésig, és öntsü
Húst ujjnyi vékony szeletekre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát karikára szeleteljük. Paradicsomot felkockázzuk, zöldpaprikát csíkokra vágjuk. S
Birkacombot feldaraboljuk. Vöröshagymát felkockázzuk, fokhagymát péppé zúzzuk. Káposztát legyaluljuk, zöldpaprikát felkarikázzuk. Paradicsomot felszeleteljü
Bográcsban lisztet és tojást gyúrunk össze, és amikor összeállt, csipetkéket csipkedünk belőle. Kitesszük száradni, a bográcsban pedig vizet forralunk. Bele
Bográcsban zsírt olvasztunk fel, belekeverünk pirospaprikát, 1-2 pohár vizet öntünk hozzá és belerakjuk a hosszában felvágott krumplit. Hozzáadjuk a zellert
Daraboljuk fel a birkahúst. Birka koponyáját kettéhasítjuk, agyvelőt megsózzuk, megborsozzuk, megpaprikázzuk, és a koponyát összekötjük. Vöröshagymát fino
Ugrás a lap tetejére >>