A padlizsánokat tegyük egy edénybe a cukorral, és magas hőfokon főzzük 5.8 percig. Adjunk hozzá 200 ml vizet, és főzzük lassú tűzőn 10 percig. Tegyük félr
A sorbet hozzávalóit a fagylaltkészítő gépbe tesszük, és megcsináljuk a fagylaltot. Eközben a paradicsomot leforrázzuk, majd jeges vízbe tesszük, meghámozzu
Készítsük elő a grillsütőben a faszenet, tegyük grilltálcára a barackokat vágott felükkel lefelé, tegyük a tetejükre a vajat, a vaníliás- és nádcukrot.
A kölest és az aszalt gyümölcsöket egy éjszakára vízbe áztatjuk. Utána leöblítjük.
A szójatejet felfőzzük, majd belekeverjük a vaníliát, és a kölest
A bulgurt dupla mennyiségű vízben negyed órát főzzük. Utána fedőt teszünk rá, és kevés ideig állni hagyjuk, majd meghintjük a mákkal, fahéjjal, és rálo
A búzacsírát zsiradék nélkül megpirítjuk a wokban, majd annyi gyümölcslevet öntünk hozzá, hogy jól formázható massza legyen belőle. Belekeverjük a mazsol
A tejet melegítsük 5 percig a vaníliarúddal, majd vegyük le a tűzről, és kaparjuk bele a vaníliarúd magjait. Turmixoljuk össze a tejet és a joghurtot. Szórju
Tegyük egy tálba a lisztet, a sót és a cukrot, majd adjuk hozzá a vajat. Morzsoljuk addig, amíg zsemlemorzsa állagú lesz. Locsoljuk rá a vizet, és gyúrjuk cip
Ugrás a lap tetejére >>