Öntsük a babot egy szűrőbe, és hagyjuk lecsepegni. Tisztítsuk meg a répát, és vágjuk ferdén vékony szeletekre.
Tisztítsuk meg a hagymát is, majd vágjuk ki
Egy ruhát átitatunk ecettel, majd a halat áttöröljük vele, és sóval, borssal ízesítjük. Ráöntjük a hallét, rászórjuk a felaprított hagymát, mellétessz
Hámozzuk meg a tököt, majd magjait kiszedve reszeljük le finomra. Ezt keverjük el a túróval, a finomra vágott hagymával, petrezselyemmel és kaporral, a tojássa
Vágjuk le kör alakban a paprikák tetejét, vegyük ki a csutkáját és a hártyáit. Kenjük ki kevés olajjal egy tűzálló tálat, és melegítsük elő a sütőt
Turmixgéppel verjük fel alaposan a joghurtot, csipetnyi sóval, és a jeges vízzel. Töltsük magas poharakba és tálaljuk.
Keverjünk össze két mokkáscsésze vizet a kávéval és a cukorral. Forraljuk fel egy kis edényben a folyadékot, öntsük a csészékbe, és tálaljuk.
Először a páclevet csináljuk meg: a sót, borsot, koriandert, petrezselymet, csípős paprikát az olajba szórjuk. A padlizsánt megtisztítjuk, felkarikázzuk, bes
Tegyünk egymásra két teáskannát, és tegyük a tűzhelyre. Az alsó kannába töltsük vizet. A felső, lehetőleg vékony porcelánkannába tegyünk csészénként
Ugrás a lap tetejére >>