A vajat kikeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral. Belekeverjük a tojásokat, és habosra verjük. A sütőport, fahéjat, szerecsendiót és kakaót belekeverjü
Vágjuk a húst apró darabokra. A hagymát reszeljük le.
Keverjük össze egy edényben az olívaolajat, tejet, borsot, kaprot, és a reszelt hagymát. Kenjük meg a
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Hámozzuk meg a hagymát, és vágjuk vékony karikákra. Forrósítsunk vajat egy serpenyőben és pároljuk benne üvegesre a hag
Mossuk meg a halat, és daraboljuk fel. Vágjuk kis darabokra a leveszöldséget. Tegyük a halat egy edénybe, és öntsünk rá 2 1/2 vizet. Adjuk hozzá a sót, borsot
Tegyük a lisztet egy edénybe, és nyomjunk a közepébe egy mélyedést. Morzsoljuk bele az élesztőt, szórjunk bele kevés cukrot, és öntsük rá a tejet. Hintsük
A rizst sós vízben megfőzzük, majd a vajon megpirítjuk. Felöntjük a levessel, majd hozzáadjuk a zöldborsót, a feldarabolt mandulát és csirkemellet, a felszele
Vágjuk a csirkehúst kis kockára, fűszerezzük sóval, borssal. Mossuk meg a rizst, majd csepegtessük le.
Forrósítsuk fel az olajat egy edényben, és pároljuk
Fogjunk egy edényt, tegyük bele a rózsákra szedett karfiolt, és főzzük meg sós vízben. Mikor már eléggé megpuhult vegyük ki, és hagyjuk hűlni. Egy tálban
Ugrás a lap tetejére >>