Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Vágjuk vékony szeletekre a húst, és tűzzük 4 nyársra. Vágjuk vékony karikára az egyik
hagymát, a másikat reszeljük finomra. Kenjük meg a húst a reszelt
hagymával és az
olívaolajjal.
Vágjuk négyfelé a lepénykenyeret. A negyedeket vágjuk be, és csepegtessük bele az
olívaolajat. Tegyük a nyársakat
rácsra, és süssük 20 percig. Többször fordítsuk meg. Az utol
só pár percre tegyük mellé a kenyeret.
Húzzuk le a húst a nyársról. Töltsük meg a kenyeret hússal, és a
hagymakarikákkal. Keverjük össze a
joghurtot a köménnyel és a
fokhagymával. Osszuk el a keveréket a töltött kenyereken.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>