A krémsajtot és a mézet a fehér csokihoz keverjük, majd beleszórjuk a cukrot is. Ha túl sűrűnek találjuk, felöntjük kevés tejjel, és már készen is vagyunk
A darált mandulát elkeverjük a liszttel, sütőporral és a fűszerkeverékkel. A vajat a mézzel felmelegítjük, majd ha kihűlt belekeverjük a tojást. Hozzáadjuk
A tésztához tegyük egy lábasba a zsírt, mézet, tejet és a cukrot. Forrósítsuk addig, míg a cukor teljesen el nem olvad. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kiss
A hozzávalókat összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk, zsírozott, lisztezett tepsibe rakjuk, és közepes hőmérsékleten megsütjük.
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a mézzel, vaníliás cukorral, sütőporral és kakaóval habosra keverjük. Utána hozzáadjuk a lisztet és a 6 tojás kem
A hozzávalókból gyúrjunk kemény tésztát, nyújtsuk ki, és különboző formákkal szúrjuk ki. Süssük meg.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 részre osztjuk és négy lapot sütünk belőle.A krémhez először a tojások sárgájából, a cukorból, a vanillincukorbó
A datolyákat megmossuk, majd elfelezzük, és apró darabokra vágjuk. A müzlit szétmorzsoljuk, majd a dióval, a mézzel, a vajjal, a reszelt citromhéjjal, a citrom
Ugrás a lap tetejére >>