» Tésztához: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 15 dkg porcukor, 1 kk szódabikarbóna, 2 tojás, 4 ek méz, kevés tejföl » Töltelék: 3 tojás sárgája, 3 ek cukor, 1 cs. vanillincukor, 3 ek liszt, 7 dl tej, 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 4 ek rum » Tetejére: csokimáz (étcsokiból)
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 4 részre osztjuk és négy lapot sütünk belőle.A krémhez először a tojások sárgájából, a cukorból, a vanillincukorból, a lisztből és a tejből sűrű krémet főzünk. Hagyjuk kihűlni, majd adjuk hozzá a vajat, a porcukrot és a rumot. A lapokat egyenként kenjük meg ezzel a krémmel, majd a tetejét vonjuk be csokimázzal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom