A
lisztet dolgozzuk össze a
tojással, egy csipet
sóval és egy kis
vízzel. Formáljunk belőle cipót és gyúrjuk negyed órán keresztül. Válasszuk négy részre, jól nyújtsuk ki, vágjuk téglalap alakúra és pihentessük egy órán át. Ezután egy pillanatra tegyük őket forró
sós
vízbe, majd öblítsük le hideg
vízzel és csöpögtessük le.
A felszeletelt
sonkát és húst kezdjük el sütni az
olívaolajon, közben pedig keverjük hozzá az összevágott
hagymát és a felaprított
zöldfűszereket. Ízesítsük
sóval és
borssal. Dolgozzuk hozzá a
sajtot is. A keveréket kanalazzuk a tésztákra, göngyöljük fel és tegyük egy
vajjal kikent sütőedénybe. Előmelegített sütőben fél óra alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>