A Rama margarint kikeverjük a tojásokkal és a mézzel, majd hozzáadjuk a diót és a rumot is. A szódabikarbónát belekeverjük a lisztbe, majd apránként a Rama m
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, az őrölt gyömbért, a szerecsendiót és a barna cukrot.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy lábosban melegítsük
Melegítsük elő a sütőt 190 fokra. Olvasszuk fel egy lábosban a vajat. A tojásokat keverjük el a cukorral, majd adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, az olvasztott
A megadott alapanyagokat összegyúrjuk és állni hagyjuk egy napig. Ezután kinyújtjuk, fél ujjnyi vastagságúra és kiszaggatjuk. A tetejét jól bekenjük tojássa
A lisztet dolgozzuk össze a sütőporral, a fahéjjal, a szerecsendióval, a gyömbérrel, a szegfűszeggel, az ánizsmaggal, a citrom reszelt héjával és a felfőzöt
A langyos mézet keverjük el a porcukorral, a tojássárgákkal, a fűszerekkel és a szódabikarbónával. Keverjük 40-45 percig, majd adjuk hozzá a lisztet, végül
A mézet összekeverjük a cukorral, majd felmelegítjük. Amikor a cukor elolvadt, hagyjuk hűlni, majd belekeverjük a Rama margarint, egy tojást és egy tojássárgá
A mézet dolgozzuk össze a porcukorral, főzzük fel és rotyogtassuk 10 másodpercig. Ezután öntsük egy tálba és keverjük hozzá a lisztet, a mandulát, a fahéja
Ugrás a lap tetejére >>