Egy serpenyőben pároljuk a felkockázott, megsózott lazacot, míg puha nem lesz. A spenótot sós vízben pároljuk meg, majd szűrjük le. Egy üvegtálat béleljünk
A halat 4 részre vágjuk, kifilézzük, megmossuk, majd bedörzsöljük fokhagymával, megszórjuk petrezselyemmel. Cserépedénybe olajat öntünk, rátesszük a halat,
Egy tálban összekeverjük a fokhagymát, hagymát, kakukkfüvet, majoránnát, sót és a borsot, majd ebbe forgatjuk a felkockázott tonhalat. Ezután a lime héját i
Készítsünk páclevet az olívaolajból, a szezámmagból, a citromléből, és a fűszerekből. Tegyük a tonhalat egy lapos edénybe, és öntsük le a páclével. Te
A tonhalakat sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal, majd olajban megsütjük. Amikor a serpenyőben megfordítjuk, megszórjuk a tahinával. A tésztát és a pa
A tatárt 4-6 kis üveg-vagy kerámia sütőtálba kanalazzuk, letakarva 24 órán keresztül dermesztjük. Ezután a felesleges folyadékot leöntjük, és egy-egy tány
A halat 3 üveg-vagy kerámiatálba halmozzuk. A hozzávalókat összekeverjük, és a tálakban szétosztjuk, és 1 órára lefedjük őket. Ezután a felesleges folyad
A tonhalat érme formában felszeleteljük, majd az olajon készre sütjük. Ezután hozzáadjuk a felkockázott cukkinit és burgonyát, a felaprózott paradicsomot és
Ugrás a lap tetejére >>