A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd amint kihűlt, egy mozsárban összetörjük. Ezután egy turmixba tesszük a krémsajtot, a rokfortot, a diót, a mustár
Az epret alaposan megmossuk, majd leturmixoljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, és a tojások sárgáját. Cukorral, sóval és mézzel ízesítjük, majd simára keverjük
Robotgépbe rakjuk az összes hozzávalót és turmixoljuk össze. A gyümölcs azért maradjon darabos. 1,5 dl-es poharakba kanalazzuk. 2 órára rakjuk a mélyhűtőbe
Az újhagymát felkarikázzuk, majd olajban megpároljuk, és hozzáadjuk a babot. Ezután felöntjük vízzel, beledobjuk a húsleveskockát, és az egészet felforralju
A kagylót sóval és bazsalikommal ízesített vízben megfőzzük. Utána leszűrjük, és amikor kihűlt, rozmaringgal és fehér borssal megfűszerezve összeturmixol
Egy lábosba tesszük a szétmorzsolt halat, és hozzákeverünk annyi tejszínt, hogy krémes állaga legyen, valamint a vodkát, a borsot és a felaprózott kaprot. A b
A hagymát félbevágjuk, majd felszeleteljük. Olajat hevítünk, és megfonnyasztjuk rajta. A gombát szeletekre vágjuk, és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, é
A tököt összenyomkodjuk, belekeverjük az összepréselt fokhagymát, majd gőzfürdőben kb. 20 percig pároljuk. Ezután összeturmixoljuk kevés zöldséglevessel,
Ugrás a lap tetejére >>