» 3 ek. extra szűz olívaolaj » 1 kg vöröshagyma, felszeletelve » 1 csésze sűrűre préselt világos barna cukor » 3/4 csésze málnaecet » 2 ek. magos mustár » 1 tk. finomra reszelt narancshéj » 3 borókabogyó, összetörve
Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a hagymát, és kevergetve pirítsuk 30-45 percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, keverjük össze, és forraljuk fel. Főzzük kis lángon, és főzzük 30 percig. Kanalazzuk üvegekbe, és egy éjszakát hagyjuk állni.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 60-75 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom