Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. A darált húst 4 pe
Néhány szelet húst kiklopfolunk, és besózunk. Hagymát pirítunk, belerakjuk a rizst, fűszerezzük, petrezselymet adunk hozzá, és megpároljuk. Utána a hússzele
A húsból 16 szeletet vágunk, sóval és rozmaringgal ízesítjük, majd forró zsíron kisütjük. A gombákat kettévágjuk, a paprikát, hagymát és szalonnát felk
2 evőkanál olajon pirítsuk aranyszínűre a burgonyát 10 perc alatt. Sózzuk, borsozzuk. A húst 2 evőkanál vajon és a maradék olajon pirítsuk meg. Melegítsük
A húst sózzuk, borsozzuk, kevés citromlevet és olajat locsolunk rá, majd másfél órára sütőbe tesszük. Amint elkezd pirulni, felöntjük a levessel és 1,25 de
Karajt szárazra törölgetjük, sóval, őrölt borssal bedörzsöljük, és forró olajon megpirítjuk.
Tűzálló tálba tesszük, húslevessel meglocsoljuk, és elő
A lábszárakat sütőben készre sütjük, közben a felaprózott hagymát olajban megpirítjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával, majd egy j
Mártás:
Forraljuk fel egy kis lábosban az ecetet, a mogyoróhagymát és a borsot. Addig főzzük, amíg a térfogata 2 ek-nyira csökken.
A tojássárgáját verj
Ugrás a lap tetejére >>